Tymes4

Fan engagement

Ticketing bij Tymes4 is zo veel meer dan simpelweg toegangskaarten verkopen, het is een belangrijk contactmoment in de fan journey.

Het ticketingproces moet daarom niet alleen vlekkeloos verlopen, het moet ook passen bij hoe de club zich wil profileren. Immers: de emotie en beleving rond voetbal zijn in elk stadion uniek. De look-and-feel van de Tymes4-ticketshop is volledig aan te passen aan de clubidentiteit en de applicatie draait op het domein van de club, ook als die in de cloud wordt gehost.

Verder is het systeem erop gericht de piekbelasting bij de ticketverkoop in goede banen te leiden. Het draait op Microsoft Azure en heeft daarmee een ongelimiteerde capaciteit, zodat het ook bij grote drukte feilloos blijft werken. Tymes4 is mobile first of beter gezegd app first: de shop kan moeiteloos geïntegreerd worden in de club-app.

Voorbeeld: customized ticketshop

Voorbeeld: design je eigen (mobile) ticket

Voorbeeld: kijk live mee hoe jouw sales verloopt


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.