Tymes4

De organisatie achter Tymes4

Over Ormer ICT

Al bijna 30 jaar is Ormer ICT dé dienstverlener op het gebied van IT. Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun IT-organisatie. Wij doen dit door middel van IT detachering, IT beheer en Software Development.

Ormer ICT - medewerkers - Harbour Tour

Ormer ICT in cijfers

100%
Dienstverlenend
29
Jaar ervaring
22 miljoen
Omzet Ormer ICT
9,2
Klantcijfer
Ormer ICT - Het ontstaan

Het ontstaan

Toen president Clinton aan zijn eerste termijn als president begon, vlak vóór Ronald Koeman Barcelona naar de winst in de Champions League finale schoot, startte Jan Willem Jongebreur Ormer ICT.

Ormer ICT - Partnerschap & Kwaliteit

Partnerschap & kwaliteit

Naast alle garanties en service levels onderscheidt Ormer ICT zich vooral door partner te zijn van haar klanten. Juist als er iets gebeurt wat niet is voorzien is het zaak om een partner te hebben die meedenkt. De hoogstaande kwaliteit van Ormer ICT blijkt onder andere uit de verschillende ISO & NEN certificeringen.

Ormer ICT - MVO & Sport

MVO & Sport

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kent vele facetten. In beginsel natuurlijk het respecteren van wet- en regelgeving en aanvullend bijvoorbeeld het scheppen van werkgelegenheid. Sport zit in de haarvaten van Ormer ICT.

Ormer ICT - nieuws

Nieuws over Tymes4

Tymes4 staat nooit stil. Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent samenwerkingen en trends en ontwikkelingen.

Onze kernwaarden

Wat wij belangrijk vinden

Passie voor kennis en techniek

Passie voor kennis en techniek vormt het fundament van onze organisatie. Daarom is investeren in menselijk kapitaal één van onze speerpunten.

Afspraak is afspraak

Tijd is tijd. Beloofd is beloofd. Afspraak is afspraak. Dat is Ormer ICT.

Dienstverlenend

Wij zullen er altijd alles aan doen om onze klanten te helpen. Ormer ICT staat symbool voor partnerschap. Wij denken verder dan service levels en garanties.

Cases

Trots op onze klanten

Stadion Willem II- Willem II Media
01
03

Klanten

Zij werken ook met Ormer ICT

01
03