Nieuws

Tymes4 staat nooit stil

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Partnerschap Ormer ICT & Ticketpoint

Ormer ICT biedt met haar ticketingplatform Tymes4 software als een service die specifiek gericht is op de eisen van professionele voetbalorganisaties. Zij vindt het dan ook belangrijk dat het platform beschikbaar is voor álle profclubs. Ook de clubs die niet de capaciteit hebben om de veelzijdige ticketingsoftware Tymes4 naar wens in te richten. Dankzij een partnerschap met Ticketpoint kan nu ook de kleinere club gebruikmaken van alle mooie functionaliteiten die Tymes4 biedt. 

Lees meer

Ormer ICT trotse nieuwe ticketingpartner sc Heerenveen

De komende vijf jaar maakt sc Heerenveen gebruik van Tymes4, het speciaal door Ormer ICT ontwikkelde ticketingplatform voor professionele voetbalorganisaties. Ormer ICT en sc Heerenveen hebben daartoe eerder deze week een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Tegen het eind van dit jaar wordt een nieuwe online ticketshop voor fans gelanceerd en eerder al kunnen de zakelijke relaties van sc Heerenveen gebruikmaken van een nieuw zakelijk ticketportaal.

Lees meer

Tymes4 biedt nieuwe functionaliteit: Fanclub Management

In België en vooral Duitsland zie je dat veel voetbalclubs te maken hebben met tientallen – zo niet honderden – georganiseerde supporterskernen/fanclubs. Deze fanclubs verkopen o.a. kaarten voor busreizen naar wedstrijden die zij eigenhandig organiseren en in veel gevallen krijgen leden van fanclubs voorrang en korting op deze kaarten. De hoeveelheid werk die hierbij komt kijken, voor zowel voetbalclubs als fanclubs, is gigantisch. Ormer ICT heeft hiervoor een slimme oplossing ontwikkeld!

Lees meer

Roda JC kiest voor ticketingplatform Tymes4

Wij zijn trots te kunnen melden dat met ingang van seizoen 2021/2022 Ormer ICT de officiële ticketing partner is van Roda JC Kerkrade. Roda JC verbindt zich voor de komende drie seizoenen aan Tymes4, het ticketingplatform van Ormer ICT.

Lees meer

Ormer ICT nieuwe ticketing partner van Willem II

Willem II is in zee gegaan met Ormer ICT als nieuwe ticketing partner. Door het gebruiksvriendelijke ticketingplatform Tymes4 – van Ormer ICT – wordt het voor supporters gemakkelijker om tickets te bestellen.

Lees meer

Geen resultaten gevonden.