Nieuws

Tymes4 staat nooit stil

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Ormer ICT trotse nieuwe ticketingpartner sc Heerenveen

De komende vijf jaar maakt sc Heerenveen gebruik van Tymes4, het speciaal door Ormer ICT ontwikkelde ticketingplatform voor professionele voetbalorganisaties. Ormer ICT en sc Heerenveen hebben daartoe eerder deze week een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Tegen het eind van dit jaar wordt een nieuwe online ticketshop voor fans gelanceerd en eerder al kunnen de zakelijke relaties van sc Heerenveen gebruikmaken van een nieuw zakelijk ticketportaal.

Lees meer

Tymes4 biedt nieuwe functionaliteit: Fanclub Management

In België en vooral Duitsland zie je dat veel voetbalclubs te maken hebben met tientallen – zo niet honderden – georganiseerde supporterskernen/fanclubs. Deze fanclubs verkopen o.a. kaarten voor busreizen naar wedstrijden die zij eigenhandig organiseren en in veel gevallen krijgen leden van fanclubs voorrang en korting op deze kaarten. De hoeveelheid werk die hierbij komt kijken, voor zowel voetbalclubs als fanclubs, is gigantisch. Ormer ICT heeft hiervoor een slimme oplossing ontwikkeld!

Lees meer

Roda JC kiest voor ticketingplatform Tymes4

Wij zijn trots te kunnen melden dat met ingang van seizoen 2021/2022 Ormer ICT de officiële ticketing partner is van Roda JC Kerkrade. Roda JC verbindt zich voor de komende drie seizoenen aan Tymes4, het ticketingplatform van Ormer ICT.

Lees meer

Ormer ICT nieuwe ticketing partner van Willem II

Willem II is in zee gegaan met Ormer ICT als nieuwe ticketing partner. Door het gebruiksvriendelijke ticketingplatform Tymes4 – van Ormer ICT – wordt het voor supporters gemakkelijker om tickets te bestellen.

Lees meer
Koninklijke Belgische Voetbalbond

Koninklijke Belgische Voetbalbond kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Tymes4 is de nieuwe ticketingpartner van de KBVB. Met de keuze voor Tymes4 gaat de KBVB voortaan voluit voor service en gebruiksgemak op het vlak van ticketing.

Lees meer

Geen resultaten gevonden.