Tymes4

Nieuws

Tymes4 staat nooit stil

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.

FC Eindhoven kiest voor Ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Met ingang van het seizoen 2024-2025 maakt FC Eindhoven de overstap naar het door Ormer ICT ontwikkelde ticketingplatform Tymes4. Het Tymes4-platform draait inmiddels bij ruim 20 betaald voetbalorganisaties in Nederland en realiseert een moderne online ticketingomgeving. Naast een nieuwe online ticketshop voor fans komt er bovendien voor de zakelijke achterban een portaal waarmee zij toegang hebben tot hun business tickets (en van waaruit zij hun gasten kunnen uitnodigen).

Lees meer

De Graafschap kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Met ingang van volgend seizoen brengt de Graafschap alle ticketingactiviteiten onder bij Tymes4, het speciaal door Ormer ICT Software Development ontwikkelde digitale ticketingplatform voor professionele voetbalorganisaties. De Graafschap-supporters zien binnenkort een andere online omgeving als zij hun wedstrijdkaarten aanschaffen. Daarmee wordt een nieuwe online ticketshop gerealiseerd voor supporters en krijgen zakelijke relaties de beschikking over een online portaal om hun kaarten te beheren en gasten uit te nodigen.

Lees meer

Roda JC en Ormer ICT zetten volgende stap in samenwerking

Roda JC Kerkrade en Ormer ICT, de leverancier van het ticketingplatform Tymes4, hebben de huidige samenwerking voor de duur van vijf seizoenen verlengd.

Lees meer
Azerion Fanzone en Ormer ICT

Azerion Fanzone and Tymes4 collaborate to redefine fan connectivity and engagement

Amsterdam, September 6th, 2023 – Azerion Fanzone, the innovative sports app that puts fans at the heart of the action, is thrilled to announce its partnership with Ormer ICT, a leading IT supplier and developer of the Tymes4 ticketing platform. This partnership enables the seamless integration of Tymes4’s ticketing solutions into the Azerion Fanzone app, enhancing the user-friendly experience for fans.

Lees meer

Partnerschap Ormer ICT & Ticketpoint

Ormer ICT biedt met haar ticketingplatform Tymes4 software als een service die specifiek gericht is op de eisen van professionele voetbalorganisaties. Zij vindt het dan ook belangrijk dat het platform beschikbaar is voor álle profclubs. Ook de clubs die niet de capaciteit hebben om de veelzijdige ticketingsoftware Tymes4 naar wens in te richten. Dankzij een partnerschap met Ticketpoint kan nu ook de kleinere club gebruikmaken van alle mooie functionaliteiten die Tymes4 biedt. 

Lees meer

Geen resultaten gevonden.