Tymes4

Partnerschap

Cases

Ormer ICT is trots op haar klanten.

Stadion Willem II- Willem II Media

”We hebben het platform snel eigen kunnen maken tijdens de implementatie’’ – Willem II

Voor Jos de Kruif (Manager Commerciële Zaken) en Mees Vlemmings (Ticketing coördinator) van Willem II is hun grote trouwe achterban het sleutelwoord voor de club met een mooie én lange historie. Het ontwikkelen van een stabiel platform waarmee supporter en sponsors gemakkelijk uit de voeten kunnen is iets wat perfect past bij de visie van de voetbalclub. Met het ticketingplatform van Tymes4 heeft Willem II een stabiel, gebruikersvriendelijk en toekomstbestendig platform neergezet voor zowel de club als hun supporters.

Bekijk klantcase

“Het werd al snel duidelijk dat Tymes4 voor ons de ideale oplossing was.” – Almere City FC

Almere City FC maakt sinds juli 2022 gebruik van Tymes4, het ticketingplatform dat speciaal is ontwikkeld voor betaald voetbal organisaties en inmiddels door 20 betaald voetbalclubs in Nederland wordt gebruikt. Wij spraken met Perry Hendriks, communicatiemanager bij Almere City FC, over de ingebruikname van Tymes4, over hoe het platform de club heeft geholpen en over de toekomstplannen.

Bekijk klantcase

“Een hogere winstmarge, betere efficiëntie en meer tevreden fans in het stadion” – FC Groningen

Edwin Froma is Marketing manager van FC Groningen en onder andere eindverantwoordelijke voor de afdeling Ticketing. De club, waar normaal doen al gek genoeg is, kent veel trouwe en betrokken supporters die hun club op de voet volgen. Geen FC Groningen zonder haar supporters, dat staat als een paal boven water. De ‘trots van het Noorden’ heeft dan ook veel ambities als het aankomt op ticketing.

Bekijk klantcase

Klantverhalen

Bekijk klantcase

Geen resultaten gevonden.