Tymes4

FC Dordrecht kiest ook voor het ticketingplatform Tymes4

Geschreven door

Vandaag zijn de handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst tussen FC Dordrecht en Ormer ICT. FC Dordrecht maakt met de keuze voor het ticketingplatform Tymes4 flinke stappen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid voor haar supporters en bespaart tegelijkertijd op de backoffice vanwege de koppelingen met o.a. Sports Alliance, AFAS en Buckaroo.

Hans de Zeeuw, algemeen directeur FC Dordrecht, vertelt: “Je ziet dat clubs in een rap tempo overstappen naar Tymes4, vanwege haar vele mogelijkheden. Tymes4 wordt daarbij een integraal onderdeel van het eco-systeem waar de BVO’s mee werken. Wij zien met vertrouwen vooruit naar de samenwerking met Tymes4”

Folker de Pundert, directeur Ormer ICT en verantwoordelijk voor Tymes4: “Het is goed om te zien dat onze visie op de ticketing in de BVO-wereld daadwerkelijk de juiste is. Ook FC Dordrecht kiest vanwege onze vier kernpunten voor Tymes4. Met name de koppelingen met andere systemen gaat hen zeer veel helpen verwacht ik.”


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketing platform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.