Tymes4

Ormer ICT nieuwe ticketing partner van Willem II

Geschreven door

Willem II is in zee gegaan met Ormer ICT als nieuwe ticketing partner. Door het gebruiksvriendelijke ticketingplatform Tymes4 – van Ormer ICT – wordt het voor supporters gemakkelijker om tickets te bestellen.

Ook het bestellen van seizoenkaarten verloopt in de toekomst middels het Tymes4 platform. Eerder kozen onder andere Feyenoord, FC Groningen en Roda JC voor de diensten van Tymes4. Willem II kiest voor dit platform omdat het efficiënt is ingericht, ontwikkeld op basis van moderne technieken en specifiek is ontworpen om in zowel de behoefte van de supporters als de club te voorzien. Gebruikersgemak en efficiëntie zijn van groot belang. De overstap naar Tymes4 wordt stapsgewijs en naar verwachting in oktober 2021 afgerond.

Visie op ticketing
Folker de Pundert, directeur van Ormer ICT Software Development, is trots op deze nieuwe samenwerking: ‘De keuze van Willem II voor het Tymes4-platform bevestigt ons vertrouwen in de gekozen strategie. Tymes4 is hèt platform voor BVO’s met een visie op ticketing.’

Gebruiksvriendelijk
Jos de Kruif (commercieel manager Willem II): ‘Met de keuze voor Tymes4 van Ormer ICT kiezen we voor een platform dat specifiek is ontwikkeld voor de voetbalbranche en voldoet aan de specifieke wensen van voetbalsupporters. We hebben een goed gevoel bij de aanstaande samenwerking met Ormer ICT en gaan gezamenlijk een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkelen voor onze supporters.’


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketing platform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.