Tymes4

Roda JC kiest voor ticketingplatform Tymes4

Geschreven door

Wij zijn trots te kunnen melden dat met ingang van seizoen 2021/2022 Ormer ICT de officiële ticketing partner is van Roda JC Kerkrade. Roda JC verbindt zich voor de komende drie seizoenen aan Tymes4, het ticketingplatform van Ormer ICT.

Met Tymes4 zet Roda JC een grote stap in de verdere professionalisering van de kaartverkoop, zowel voor de publieke als zakelijke tribunes. “De integratiemogelijkheden met randsystemen, focus op digitale dienstverlening en het realiseren van efficiency in de backoffice waren belangrijke redenen om voor Tymes4 te kiezen”, aldus Martijn Wismans, algemeen directeur van Roda JC Kerkrade.

Fanbeleving
Ormer ICT, de organisatie achter het ticketingplatform, ziet in deze samenwerking een bevestiging dat steeds meer clubs vanuit een bredere visie naar kaartverkoop kijken. Daar waar ticketing voorheen vaak vanuit veiligheid benaderd werd, zien we nu op alle niveaus dat men naar ticketing kijkt als iets dat bijdraagt aan de totale fanbeleving.

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development, vertelt: “We hebben Roda JC leren kennen als een ambitieuze en realistische voetbalclub, met een duidelijke visie en dan met name op het gebied van fanbeleving, data, service en integratie. We kijken enorm uit naar deze samenwerking!”


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketing platform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.